Monday, July 18, 2011

Segala-galanya... Baru?

Yeah!... Finally, kami sekeluarga pindaaaah juga ke rumah baru.

Sangat Excited!!! Especially because my 'kembar'/bestie, Ezan tolong kami untuk berpindah randah.
Dia jadi kawanku yang pertama untuk masuk & lepak-lepak dalam rumah baru kami ;)

Semalam, lepas angkut-mengangkut, aku nak merehatkan diri sambil surf net, tapi
"USB Device not Recognised"
Dengan penuh harapan aku assume bahawa Broadband housing yang Ol' School itu masih belum rosak, aku membeli cable baru.
Selamat tinggal cable lama... jasamu sepanjang 3 tahun ini sangat dihargai T-T

Dan... kerana cable baru lah aku dapat mengupdate blog yang semakin aku 'gila'kan  ini.

Dan hari ini, kasut/boots yang dibeli secara online di mudah telah diterima. Seronok la aku esok... kasut ni tinggi... jadi tuannya dapat menambah 'ketinggian'.
Boots I yang marvelous!

Dan... aku baru sahaja terjatuh dalm bengkel tadi. Sakit di pinggang terasa makin ketara - because I'm in women's 'red' time zone. Ohhh, bisa!

Ya... hari ini sangat 'menarik'. Don't know what to say anymore lah.

1 comment:

  1. wahahaha!!! kasut yg menarik ~ jadi ape yg menarik sgt tu??? hehe

    ReplyDelete